top of page

les van Olaf, Els of Koen

De lessen bij Vriendenkring kosten 600 euro per jaar voor privéles (30 minuten). Het maakt niet uit welk instrument je kiest. Je hebt elke week les, behalve tijdens de zomerstop in juli en augustus. Lesboeken zijn voor eigen kosten. Als je zover bent, meestal na ongeveer een jaar, mag je meedoen met het orkest. Ook neem jij (of je ouders) deel aan activiteiten die de broodnodige inkomsten opleveren, zoals oud papier ophalen of in de schiettent helpen.

 

Les volgen zonder dat je bij het orkest gaat?

Als je níet gaat meedoen met het orkest maar wél lessen wilt volgen, dan is het mogelijk om voor 800 euro per jaar een lespakket af te nemen. Hiervoor krijg je elke week een half uur privéles van Els, Olaf of Koen - met uitzondering van juli en augustus.

 

Daarnaast betaal je 25 euro contributie, want een opleiding bij Vriendenkring is alleen mogelijk als je lid wordt. Lesboeken zijn voor eigen rekening. 

Onze leerlingencoördinator is Els de Bree: leerlingen@vriendenkringwestbroek.org.

'

onze docenten

saxofoon                                                      percussie                                             hoogkoper

2ffd5a6e8b.JPEG

Els van der Weij

-saxofoon-

 Els van der Weij geeft saxofoonles. Ze heeft haar Master in Music gedaan aan het conservatorium van Utrecht en speelt in diverse ensembles. Els geeft op dinsdagmiddag les bij Vriendenkring. 

docent drummen

Koen van Dijk
-drums-

Koen van Dijk is onze docent slagwerk. De meeste leerlingen kennen hem al uit de tijd dat hij de vaste drummer van ons orkest was. Inmiddels studeert Koen muziekwetenschappen en is hij begonnen aan het conservatorium in Utrecht. 

IMG_5723.jpg

Olaf Schipper
-hoogkoper-

Olaf Schipper is, naast onze inspirerende en zeer competente dirigent, ook docent voor leerlingen op de bugel, trompet, trombone en andere hoogkoper instrumenten. Olaf geeft bij ons les op zaterdag. Daarnaast is hij fulltime beroepstrompettist bij de Marinierskapel van de Koninklijke Marine en arrangeert en schrijft hij muziek. 

bottom of page