les van Tessa, Els of Jaap

De lessen bij Vriendenkring kosten 475 euro per jaar voor duolessen (45 minuten met z'n twee)

en 650 euro voor privéles (30 minuten). Het maakt niet uit welk instrument je kiest.

Je hebt elke week les, behalve tijdens de zomerstop in juli en augustus. Lesboeken zijn voor eigen kosten. 

 

Les volgen zonder dat je bij het orkest gaat?

Als je níet gaat meedoen met het orkest maar wél lessen wilt volgen, dan is het mogelijk om voor 750 euro per jaar een lespakket af te nemen. Hiervoor krijg je elke week een half uur privéles van Els, Tessa of Jaap - met uitzondering van juli en augustus.

 

Daarnaast betaal je 25 euro contributie, want een opleiding bij Vriendenkring is alleen mogelijk als je lid wordt. Lesboeken zijn voor eigen rekening. 

Onze leerlingencoördinator is Els de Bree: leerlingen@vriendenkringwestbroek.org.

'

onze docenten

saxofoon                                                      percussie                                             hoogkoper

2ffd5a6e8b.JPEG

Els van der Weij

-saxofoon-

 Els van der Weij geeft saxofoonles. Ze heeft haar Master in Music gedaan aan het conservatorium van Utrecht en speelt in diverse ensembles. Els geeft op maandagmiddag les bij Vriendenkring. De lessen zijn de ene week privé, de andere week met een leerling op hetzelfde niveau. Als er niemand op hetzelfde niveau speelt, dan zijn de lessen solo. 

0.jpeg

Jaap Firet

-drums-

Jaap Firet is onze docent slagwerk. Hij behaalde zijn bachelor in Art of Sound in Den Haag en deed daarna de opleiding tot slagwerkinstructeur en -dirigent. Jaap heeft al heel wat leerlingen met plezier leren drummen. Hij geeft les op dinsdag.

tessa.jpg

Tessa van Genderen

-hoogkoper-

Tessa van Genderen is in 2018 geslaagd voor haar Bachelor in Music aan het conservatorium in Utrecht. Ze heeft ook al een paar jaar leservaring met trompet, bugel en hoorn. Op dit moment doet ze de Master of Music Therapy in Rotterdam. Ook Tessa wisselt waar mogelijk solo- en duolessen af. Ze geeft les op woensdagmiddag.