top of page

        wie zijn wij? 

fanfare westbroek.JPG

 

Muziekvereniging Vriendenkring telt zo'n 25 orkestleden. Sommigen zijn net lid en hebben nog elke week les, maar er zijn ook leden die al 70 jaar lid zijn.

 

Wat ons betreft maakt het niet uit. Het is juist leuk om van ervaring te leren en daarnaast rekening te houden met jongeren die nog niet zo geroutineerd zijn. Daarom is onze muziekkeuze ook heel toegankelijk, met klassiekers maar ook moderne stukken. Zoals van Pharrell Williams ('Happy') of Adèle. 

 

We oefenen woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur onder leiding van dirigent Olaf Schipper in het Dorpshuis, Prinses Christinastraat 2 in Westbroek.

Meestal mag je na een jaar lessen bij Olaf (koperblazers), Els (saxofoons) of Koen (slagwerk) al meedoen. Voorwaarde is wel dat je voor je HaFaBra-diploma A opgaat. De docenten helpen je daarbij. 

We hebben nu ook een opleidingsorkest. Als je op les zit kun je hier al na een paar maanden aan mee doen. Je leert dan alvast samen te spelen met anderen. De leerlingen in dit orkest zijn soms pas 8 jaar, en soms al 70 jaar. Het orkest staat onder leiding van Els van der Weij.

Leerlingencoördinator Els de Bree is de contactpersoon voor de docenten. 

bottom of page